Endelig!

Kan vi håpe at pandemien er i ferd med å slippe taket? Jeg velger å tro det.

Jeg er selvsagt klar over at smitten øker over store deler av verden, og at mange land stenger ned både det ene og det andre. Men jeg velger likevel å være optimist.

Etter to år uten en eneste tur til utlandet eller en eneste tur på et fly, har jeg nå ENDELIG vært på to utenlandsturer de siste ukene. Først til Los Angeles for å kjøre Porsche Mission R, og så til Abu Dhabi for å få med meg den første Formel 2-testen til Dennis Hauger. Disse turene har gått overraskende bra. Hyppig testing, munnbind overalt og koronapass er stikkord. Min konklusjon er at det er mulig å reise og gjøre mange av tingene vi gjorde før – bare vi tar noen forholdsregler.

Til tross for pandemi har 2021 vært et fantastisk bra år. Formel 1-interessen har nådd høyder vi aldri trodde den skulle gjøre, og sesongen har vært helt fantastisk. Jobbingen for mine andre kunder har gått veldig bra, og jeg har til og med fått kjøre racerbil igjen, da jeg fikk oppfylt en gammel drøm om å kjøre et løp med en ekte FIA GT3-bil! Også har vi kost oss i familien, selv om vi alle savner utenlandsferiene.

Neste år tror jeg imidlertid blir mer normalt igjen. I dag ble det klart at Møller Bil Motorsport har til hensikt å ENDELIG gjøre «comeback» etter to år på sidelinjen grunnet pandemien. Jeg er også klar for en ny sesong med masse kommentering på Viaplay og V Sport, og kanskje det blir mulig å reise ut på noen Formel 1-løp igjen.

2022, jeg kan knapt vente!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s